Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Och minusgraderna fortsätter att värma mitt hjärta

Det finns inga garantier i livet och det vet vi. Det lärde vi oss för länge sedan och framförallt alldeles nyss. Men vi lever inte som vi borde och vi blir som dem vi lovade att aldrig vara som.
En explosion av frustration och samvete rinner längs min samhetslena ryggrad och jag känner mig svagare än någonsin. Vi vill så gärna fullfölja våra löften men de bryts lättare och fortare än vad vi anat eller trott. Ingenting är som det en gång var och vi är inte ens sanna mot oss själva längre.




Fri vers av Belver
Läst 515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 20:00



Bookmark and Share


  erkki
Stilistiskt väldigt bra. Du lanserar också ett antal tankegångar som inte känns främmande nu, men kanske då. Vi lär oss att ta oss i kragen och göra som man ska. Men ibland misslyckas vi, det är mänskligt. Då får vi hålla stadigare i kragen.
Det handlar "bara" om att aldrig ge upp, inför sig själv och sina ideal, om de är förankrade i sunt förnuft. Den här kan du utan vidare spinna vidare på om du vill! Minusgraderna kom du ju aldrig fram till.
2009-10-16

    sleepwalking
Du gjorde så att jag kom av mig..
Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska
skriva, men jag vill ändå kommentera.
Väldigt bra, kanske räcker?
2007-11-18

    BABYSTAR
Det här var så lixom..
klockrent!

Du lyckades väldigt bra
med att sätta ord på det här.
Det blev fint,
speciellt.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Belver
Belver