Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du vet allt och kan inget


Ingenting betyder

ser du

vet du

kan du

känner du

är du

hör du

Då kanske allt

betyder ingenting

då ingenting

betyder allt....




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-09-04 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg