Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en död lillasyster till en alldeles för lite levande storasyster.


Hej storasyster

det är jag och
jag vet att du inte glömt mig

jag vet att våra
skrik har

skapat ett tomrum i
hjärtat nu att

mitt försvinnande
gjorde att
din hemmakänsla försvann

och jag vet att
det känns som ett hån att
dagarna fortsätter att
komma och gå utan

oss

jag vet att du känner dig ensammare än
någonsin nu,
storasyster

men jag är ju här hela tiden
jag ser varje
steg du tar för att
slippa leva livet efter
oss
och jag ser alla blickar du
slår
alla pusselbitar som saknas
i ditt pussel och
du har lärt mig att använda alldeles för
töntiga metaforer,
syrran,
jag saknar allt det men

jag finns ju här hela tiden
jag håller ju din hand hela tiden
märker du inte det, storasyster?

Jag skräms inte av att du skakar
dig genom
alldeles för många nätter

jag hatar varje
aj som
gör ont i dig men

jag älskar hela dig

forever,
det var ju så vi sa och

inte ens döden kan skilja oss åt




Fri vers av temuggen
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-26 19:11



Bookmark and Share


    eventualiteter
\"inte ens döden kan skilja oss åt \"
du är verkligen superbra <3
2007-09-30

    ej medlem längre
gillar den något desperata tonen
som genomsyrar hela texten.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen