Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han hittade mig på en fest någonstans och det är sant alltihop men hon heter inte Ylva-Li.


Farväl, Ylva-Li


Stackars lilla
Ylva-Li för jag är på god väg att förstöra hennes
lycka
Ja, stackars lilla Ylva-Li

Din Romeo kysste mig,
Ylva-Li
under hans armar stod jag
i hans jacka
med hans kärlek
log jag

Stackars lilla Ylva-Li med de bruna lockarna
får gå undan för en sån som jag

för din Romeo kramade och viskade
att han älskar mig
att jag var
kärleken
han nämnde dig i förbifarten, Ylva-Li
han nämnde dig men
kysste mig

och er nästa
omfamning
er nästa
puss
den blir den systa
Ylva-Li

och du kommer hata mig
bittert och inte alls
ljuvt
du kommer avsky mig för vad jag
utsätter dig för

Jag tar din Romeo nu,
Ylva-Li
dina tårar når inte ända fram till varken
honom eller
mig

Farväl,
Ylva-Li




Fri vers av temuggen
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen