Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och våren kommer och går och det blir sommar men ingenting glittrar längre för du finns inte med



jag vill ha dig tillbaka, bara det
vill inte samla resterna av dina andetag i
glasburkar och jag vill inte

att glasburkarna ska stå i mitt
flickrum jag vill bara ha dig
tillbaka
bara det

jag vill inte samla hårtestar jag hittar från den
gången vi klippte våra hår i dom konstigaste frisyrer man kan tänka sig
vill inte samla hårstråna och blöta ner dom med
saltregn
jag vill inte göra det
vill ha dig tillbaka, bara det

jag vill inte ruva på hemligheter
jag vill berätta dom för dig och fnissa under
täcket
precis som innan, precis som då
jag vill inte
jag vill ha dig tillbaka,
bara det

för mina andetag är så tunga att ta nu när
din koldioxid inte fyller mina lungor och
det måste vara en lögn att det är syret som håller oss vid liv
jag behöver bara din redan andade luft

och mitt hår växer okontrollerat och fult nu när du
inte är här för att vårda det nu när
du inte klipper det i konstiga frisyrer

mina hemligheter passerar aldrig min tunga för du
finns inte här att lyssna och du finns inte här för att
skratta åt min fånighet och jag

fattar inte vad du gör jag
förstår inte vad jag gjort jag
vill ha dig tillbaka, bara det




Fri vers av temuggen
Läst 571 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 15:43



Bookmark and Share


  maia
Tycker det är jättevackert. Med underbar rythm och...bara så vackert.
2008-05-29

    lillapoeten
\"vill inte samla hårstråna och blöta ner dom med
saltregn\"


\"för mina andetag är så tunga att ta nu när
din koldioxid inte fyller mina lungor och
det måste vara en lögn att det är syret som håller oss vid liv
jag behöver bara din redan andade luft\"

jag ville citera hela texten allt var nästan löjligt fint & bra & jag blir alldeles för avundssjuk. varför i helskotta har jag aldrig läst något av dig förrut? du... åh... makalösa människovarelse!
2008-05-06

  Solstorm
hjääälp

f a n t a s t s i k t
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen