Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig mer än vad jag hatar avstånd


om du var här
då skulle vi ligga i min säng med
benen ihopslingrade
jag skulle läsa min svenskabok och du
träna på ditt föredrag till tyskan och
jag skulle se på dig och tänka att du är
finast finast finast och
minast minast minast
men att du verkligen borde träna lite tystare för det är så svårt att koncentrera sig på boken när du pratar om McDonalds i en upprörd, tysk ultrarapid

och du skulle stänga av din tyska
kyssa mig på magen och viska
du är bäst sötnos
i en enda utandning
för att sedan kasta bort min bok och starta
en brottningsmatch i min säng

och när du hade vunnit brottningsmatchen hade jag lovat
att nästa gång
nästa gång vinner jag
du hade inte svarat utan bara kysst mig i pannan, på näsan, kinderna, läpparna, öronsnibbarna

och sen skulle vi somna
våra ben och armar tätt ihopslingrade
mitt huvud mot ditt bröst
dina armar omkring mig

och om du var här
då skulle jag inte frukta någonting




Fri vers av temuggen
Läst 565 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-02 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad jag önskar min talang vart lika grande som din är för att skriva. Blir alltid lika förvånad och glad över dina texter..
Fortsätt tjejen, du är super!
Kram cissie
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen