Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag brukar inte skriva på det här sättet, så jag är nybörjare..väldigt mycket nybörjare.


Jag har köpt mig lyckan



Jag har köpt ett
stycke lycka
för
599,50 :-
på realisationen

det skimrade så fint att
jag inte läste det
finstilta att

lyckan inte
garanteras att
det inte går att
ångra ett
lyckoköp även

om man bara är
olycklig


så jag
köpte mig
lyckan för
599,50 :- på
realisation och

det skimrar så fint
längst in i
min garderob men

det skimrar inte alls
i mitt

hjärta.




Fri vers av temuggen
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-30 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen