Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt var som att gå på rosa moln

Tänk om man kunde sväva
Tänk om man kunde dra handen igenom molnen
Tänk om man kunde känna ett andetag innan man tog det.
Tänk om man kunde... Ja, tänk om man kunde




Övriga genrer av MadeleineD
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 19:26



Bookmark and Share


  hero40 VIP
En fin och vacker dikt
som applåderas!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

MadeleineD
MadeleineD