Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Om jag fick bestämma så skulle det inte finnas några olyckliga människor...
Ingen skulle vilja dö eller skada sig själv... Alla skulle vara lyckliga och bara sväva omkring i det blå på rosa moln... Men så är det inte... Den hårda verkligheten är grymt... Den bryter ner en dag för dag och man börjar älska livet allt mindre.. Varför ska man vara kvar när folk tar den lätt vägen ut ur livet??




Fri vers av MadeleineD
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 19:42



Bookmark and Share


  hero40 VIP
Fina men allvarliga ord!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

MadeleineD
MadeleineD