Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste som fanns

En känsla
En beröring
En smekning så lätt att den nästan inte känns
En viskning
En kall vind
Något faller
Ett andetag
En början
Ett slut
Kvar står jag med endast minnet av det som en gång var




Fri vers av MadeleineD
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-01 19:58



Bookmark and Share


  sachie
och en tår föll ned för kinden...

sorgsetvacker^_^,
2007-10-27

  hero40 VIP
Mycket vacker och kärleksfull text!
Applåd!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

MadeleineD
MadeleineD