Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min favoritbjörk.


Jag vill skicka världens alla vackraste solrosor till Sundsvall, till den vackraste solrosen av alla



Du har målat hela
världen i
blått och grönt och rosa och rött och
alla färger som finns!

Alla färger som världen lyckats
producera,
och fler därtill,
har du målat den med

Men Björk,
fina Björk,
stanna upp lite nu och

andas på fina ord och
morotskaka

du är en solstråle i
hjärtat men

till och med solstrålar får
vila




Fri vers av temuggen
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-10-03 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen