Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldsam viskning

Tyst
jag försöker att komma ihåg.
Den där känslan
av att vara sådär nyfiken kysst.
Vila
jag försöker att komma ifrån.
Den där känslan
som gjorde mig så väldigt illa.

Blunda
kan du någonsin komma ihåg?
Den där känslan
av en trött, bortdomnad söndag.
Amatör
jag försöker komma ifrån.
Den där känslan
som jag ser, men aldrig tillhör.




Fri vers av Fredrik Westrin
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-04 17:36



Bookmark and Share


    kill_me
faan va bra den var...
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westrin
Fredrik Westrin