Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutartid

Det kommer att
vara en lång väg
att gå
till då från nu.

Jag kommer att
vandra mot
alla andra
tillbaka till 1997.

Vet inte om jag kan
eller om jag egentligen vill.
Men om jag står kvar i ledet
kommer tiden tillslut att stå still.




Fri vers av Fredrik Westrin
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-11-23 22:55



Bookmark and Share


  tjort
Riktigt bra vännen!
2008-05-14

  Mögelhud
Jag tycker om de här rena meningarna. Det känns vemodigt. Och jag tycker att det är mycket bra skrivet.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westrin
Fredrik Westrin