Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext som faktiskt fick en melodi. Men personen som satte melodi och ackord hade inte samma mål som jag. Vilket gjorde att den här och en del andra projekt rann ur sanden.


Overklig verklighet

Du kommer tillbaka som en gammal vän
såret på kinden, det långa håret
svek i vinden, hat i ögonen.
Du står bakom hörnet med pistolen i handen
skottet i hjärtat, rån i resturangen
vapen bland bilar, kärlek i hamnen.

Overklig verklighet är något vi lever i
vår värld kretsar kring hysteri.
Overklig verklighet är något vi lever i
Personifierad hyckleri.

Du parkerar en bil mitt på järnvägspåret
illegalt spel, miljoner fel
rysk roulette, chicken race
Du sitter i ett hörn och vädrar tårkanaler
klassisk musik, klassiska misstag
dina gener, mina anlag.

Overklig verklighet är något vi lever i
vår värld kretsar kring hysteri.
Overklig verklighet är något vi lever i
Personifierad hyckleri.

Begagnade munsår, falsk dekor
gamla historier, museervisiter.
Dag och kväll, hatisk eld.

Overklig verklighet är något vi lever i
vår värld kretsar kring hysteri.
Overklig verklighet är något vi lever i
Personifierad hyckleri.




Fri vers av Fredrik Westrin
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 13:21



Bookmark and Share


  tjort
Jättebra verkligen. Speciell med fantastiska formuleringar. Och själva handlingen: wow!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westrin
Fredrik Westrin