Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt

De säger att
om jag tänker
så finns jag.

Men jag säger
att jag tänker
på dig.

Alltså finns du.




Fri vers av Fredrik Westrin
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 09:58



Bookmark and Share


  tjort
Härligt!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westrin
Fredrik Westrin