Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta det lugnt

Jag ska ta det lugnt


Lugnt och stilla


Bara vara mig själv


Som jag är, som jag vill


Jag ska starta om


Byta liv, ändra mig


Vara mig själv


Ta det lugnt


Gå sakta fram


Och inte vända om


Leva i nuet


Och ta det lugnt




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad