Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner ?

Nu är då jag tänker som mest
Tänker på dig, och vart du är
Jag vet att du bara har det bra
Men ändå är jag så orolig för dig
Jag är rädd om dig, min vän
Men jag var aldrig tillräcklig
Tillräcklig, bra, rädd, orolig
Och jag saknar allt med dig
Och jag undrar hur ofta jag skriver
Om dig, min vän
Allt jag ville var att du stanna kvar
Ser du inte hur mycket jag behöver dig
Ser du inte mig, din gamla vän
Jag som alltid försökte peppa dig
Men nu behöver jag inte det
För du har nog glömt mig
Ser du inte att vi glider ifrån varann
Du och jag, vi var ju så bra
Det var alltid du och jag, jag och du
Men nu är det bara du och bara jag
Jag vet inte, vet inte vad som hänt
Vi har vuxit ifrån varann
Jag ler ofta på dagarna
Men på nätterna är det bara gråt
Hur ska jag få dig tillbaka
Vi är ju bästisar, har du glömt
Jag tycker ju om dig
Men nu är allt borta, med dig
Alla skratt, all glädje, alla känslor
Allt är borta med dig, min vän
Men jag måste vara stark och stå kvar
Kvar när du lämnat mig
Jag kan inte ha dig och min hela livet
Även om jag önskade det för varje stjärna
Du får vara den du vill
Och jag kan inte göra något
Även om jag vill eller inte
För du är min kompis och jag bara ditt bästa
Jag vill bara dig väl
Och jag vill aldrig såra dig
Att såra dig är som att skada mig själv
Får såna känslor om jag gör dig illa
Och det orkar jag inte
Så du får ha ett eget liv, utan mig
Men jag väntar här på dig
Jag väntar varje dag på att få se dig igen
Igen, igen, hos mig så att det kan bli
Du och jag, jag och du
Bästa vänner
Men nu är det glömt

är vi vänner?


vänner?




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-10-11 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad