Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd, du är rädd

jag är rädd för att säga vad jag tycker
jag är rädd för att visa vem jag är
jag är rädd för att tro på mig själv
jag är rädd för att göra dig ledsen
jag är rädd för att såra och skada dig

du är rädd för att jag ska dö
du är rädd för att jag ska lämna dig
du är rädd för att jag ska flytta ifrån dig
du är rädd för att jag ska skära ett till sår
du är rädd för att jag ska göra mig illa

jag är rädd och du är rädd
vi är båda rädda men båda är modiga
jag är rädd om dig
du är rädd om mig
vi är båda rädda men båda för samma sak

vi tror på samma sak
men jag är ändå rädd
jag tycker du är modig
du tycker jag är modig
men ändå känner jag mig så feg och rädd

jag är rädd men du är också rädd

men vi kan vara rädda tillsammans




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-16 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad