Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina steg

Hjärtat klappar av tomhet i kväll
i takt till hoppets tysta toner
och ensam väntar på värmande vän
medan vintern omfamnar världen

och hela staden ligger mörk i natt
när novemberkalla gator ekar ödsligt
i väntan på dina steg




Fri vers av Nostalgi
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-10-09 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi