Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser

Det är kallt i natt älskling
så kom hit och berör mig
med dina vackra värmande ord
kan du få nysta upp mitt taggtrådsinre
och om natten blir som vi vill
kan vi dela samma hjärtslag




Fri vers av Nostalgi
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-11-12 00:09



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fint formulerad önskan!
2007-11-12

    eva m h
Innerlig önskan!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi