Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trasig flicka i en trasig värld

Bakom varje leende, blick och andetag jag ger er
döljer sig lögnerna om mitt trasiga taggtrådsinre
Lögnerna om hatet och avskyn som kryper på mig
varje gång jag möter min egen blick i spegeln.

Varje sekund ger jag er en illusion av perfektion
och ett välpolerat yttre att avunda och beundra
medan jag egentligen vänder ut och in på mig själv
och jagar sagan om det ljuva livet genom att räkna kallorier

Men det ni inte förstår är att
alla leenden inte är synonyma med lycka.




Fri vers av Nostalgi
Läst 396 gånger
Publicerad 2009-04-20 21:05



Bookmark and Share


    Mymlan.
stark text! bokmärkes
2009-04-20

    ej medlem längre
Starkt text.
Jag tycker väldigt mycket om de två sista raderna.
2009-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi