Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina borgar står ensamma på slätter inga mänskoögon skådat



Du sa alltid att vi,
duochjag,
ska resa tillsammans

att du ska ta mig till
Peru till
Stjärnorna

men varje gång du lyfter dina
fötter för att gå glömmer du bort att
ta min hand
när du går förbi mig och

du kommer aldrig vara annat än
ensam




Fri vers av temuggen
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-10-14 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen