Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan inte skriva längre. hjälp mig. vad är det i språket jag tappat bort? vad ska jag jobba på, hur ska jag göra?


Som vuxen ska jag vara flourtant, bara för att veta anledningen till att ni hatar mig


Besluten är endast lätta när
de redan är tagna och
säger någon något annat är det bara en

lögn och
lögner är för
losers

och
ni säger till mig att tro på
livet på
kärleken på

allt men

hur kan man tro på något som man
tappat?




Fri vers av temuggen
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 18:03



Bookmark and Share


    crapcat
rubriken är cool
2007-11-09

    eventualiteter
i like it, jo jag gillar den här, jag gillar ditt språk och känsla och blablala du vet :)
det enda lilla jag skulle ändrat på var första raden, ordet endast.
bara låter fibnare i mina öron, men det är nog en smaksak.
du är bra :D ! <3
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen