Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång ett framsteg faller bakåt borras smärtan djupare in


Jag vet inte hur man faller men
jag faller ändå
klockan två på natten kan ingen höra
fingernaglar som borras långt in i den
blödande huden

tellus har egentligen inget annat än
ensamheter




Fri vers av temuggen
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen