Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min superman och jag din lois lane



När jag såhär i efterhand tänker efter
inser jag att vi egentligen aldrig hade något annat än
lite ensamhet lite
plågade själar lite
för okyssta läppar och

det var nog det enda vi delade

men vi delade det iallafall och kanske ger det mig
rätten att sakna
pussar under halvnakna täcken och att
somna i din famn framför den första
superman-filmen

för jag visste ju
hela tiden
att den enda superman som jag hade
den enda superman jag behövde
var den vars armar skyddade mig från
vinterkylan och förlåt men jag

saknar det så jävla mycket.




Fri vers av temuggen
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 12:43



Bookmark and Share


  Solstorm
gillar sista stycket enormt!
2008-08-11

  Just Emotions
stark text som känns igen.. bra skrivet..
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen