Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du sa: Det finns egentligen inga riktiga vinnare, egentligen finns det nog bara en enda stor ill



men jag tänker ändå fortsätta
andas fjäderlätta andningar
dansa med lätta skor
dansa i höstlövshögar, vintersnökullar, vårregnpölar och så till sist också
sommarblomsängarna

för även om allting är en enda illusion
kan vi ju göra det till en bra en?




Fri vers av temuggen
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-12-22 00:31



Bookmark and Share


  Solstorm
Magisk!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen