Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såld!

Jag säljer min kropp
säljer den till vem som helst
säljer den för en kyss
säljer den för en stund
säljer mig

Jag är jag, det kan jag inte undvika
Jag är botten av mig själv

jag har sålt min kropp
har sålt den till dej
sålde den för en kyss
sålde den för en stund
sålde min kropp
sålde mig

det är ett misstag
som de misstag jag gjort många gånger




Övriga genrer av pralinerfördödsdömda
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man borde inte behöva sälja sig för lite värme, uppskattning och kyssar, men tyvärr så finns det ju så lite kärlek i denna kalla värld...Att sälja sig är nog alltid ett misstag, men ibland kan man ju bli ganska desperat.
2008-03-15

    Nicklas VIP
Väldigt \"Naket\" och utgivande.

Men du.. Det finns inget pris på dig. Varken i pengar eller kyssar, eller annat. Du är din egen, och du gör givetvis vad du vill.

Säger bara, ta hand om dig, var försiktigt. Ditt hjärta kan ingen köpa någonsin, det kan man bara förtjäna.

Hursomhelst, bra skrivet!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

pralinerfördödsdömda