Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Alla Dagar

Det finns dagar
då allt bara flyter
När du ler och pratar
endast med mig

Det finns dagar
då allt går fel
När du ler och pratar
med alla andra

Hur du ibland
skämtar och skojar
och glömmer mig
Men ibland också minns
det skrämmer mig

Hur dagar kan vara
så annorlunda
förstår jag inte
Men allt är
inte alltid bra

Fast jag önskar
att alla dagar vore
perfekta, då
solen skiner
som en saga

Det händer inte.
Du ser mig inte.
Inte alla dagar.




Fri vers av emci
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-28 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emci