Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig galen

Varenda,
jävla
dag är
du i mitt huvud och
totalvägrar att dra
därifrån.
Du gör mig
galen.
Jag förstår inte alls
hur jag ska kunna få
bort dig, om det
ens går.
Jag är rädd
varje dag för att vi snart
ska skiljas åt kanske
för alltid.
Kanske ja.
För jag vet inte.
Kanske ses vi igen.
Kanske inte.
Det är det
som är svårt.
Att inte veta.




Fri vers av emci
Läst 316 gånger
Publicerad 2009-04-16 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emci