Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värde och ickevärde


Hur seende?

Vuxengodis snuddar bara ytan
Så så många gånger

Stunder strödda
punktvisa bismaker
Tider jag urskiljer
konfektyrerna vi håller så högt

Vad är högt
säg mig
vad

Disponera klockslag
Farfars tid
Han äter inget vuxengodis längre
vad jag vet
Kanhända därför
vill jag finna din sida igen

För jag minns saker
Låga små saker
Som inte alls är små
För ibland
är universum helt åt andra hållet
Helt och hållet




Fri vers av användarvänlig
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-06 18:16



Bookmark and Share


  Aida*
Perfekt.
Helt & hållet
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig