Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra chanser hittades på i en sagobok

Ta ut mig på en åker och skjut mig

det är lika bra

vad ska man ha hårda ord och tårar till,

när skeppen har seglat och lamporna släckts?

det som varit har brunnit

badar i aska, vi inte kan limma ihop





Fri vers av Sara Lundell
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Lundell
Sara Lundell