Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla mig en ny värld

Misstag lägger sig på hög
Mina och dina kladdar ihop för att aldrig släppa taget
Kletar fast i hjärtat som tuggummi
Tornar upp sig som de högsta berg jag aldrig har sett
Sådana man inte kan klättra
Bakom finns vita hjärtan och öppna samveten
Jag minns inte längre att det varit du och jag
Hjärtan uppslagna som sagoböcker med skimrande regnbågar och porlande bäckar
Jag har slutat läsa sagor och jultomten är visst en myt

Vi är förlorade till mänskligheten




Fri vers av Sara Lundell
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-01 22:47



Bookmark and Share


  Fredrik Wågberg
Fint skrivet Sara :]
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sara Lundell
Sara Lundell