Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första

Du puttade i mig i det mörka vattnet
Jag skrattade av lycka medan jad föll i

Jag flöt rofyllt i det mjuka varma vattnet
medans jag flöt drömde jag och sjöng

men jag drogs närmare stenarna
hårt och brutalt slogs jag mot dem
jag blödde, skrek och grät

men jag flöt

gled sedan tillbaka på det lugna vattnet
simmade mot strand

harmonisk

Jag tog hans hand
blundade
medan han ledde mig hem




Fri vers av Pollon
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-01-23 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pollon