Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Gatan är tom
Endast några cyklister som snabbt svischar förbi mig
Rufsar om mitt hår

Det har tysntnat
Mina fotsteg ekar obehagligt
Ljudet studsar på väggarna
Väggarna är alldeles alldeles för nära

Känslan
Önskan
Brinnande önskan
Av att se ett vänligt ansikte möta mig
Försvinner
Det försvinner så långt inom mig
Så långt
Att denna önskan blir en illusion

Jag sträcker på huvudet
Låter det fyllas av min värld
Den värld som endast bryts
När någon för ovanlighetensskull möter mig

Dessa möten är som en trafikolycka
Som smärtsamt drar mig ur min värld
Min värld
Min egen värme
Som jag skapat när ingen annan ville ge mig den





Fri vers av Pollon
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pollon