Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylningar

Hatet är större än förståelsen
mycket större
trodde inte det kunde växa och gro
gro så starkt inom mig
I min kropp

Kroppen som aldrig skriker, aldrig gråter
Bara ylar tyst
ohörbart
när jag såras

Min kropp

Fylld med hat

Men så kommer du
smeker min kind
lägger huvudet på mina bröst
Sakta tystnar ylningarna




Fri vers av Pollon
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-23 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pollon