Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äckel

Du hör av dig och jag kan inte säga nej
Jag vet inte varför
Det är du men det är nog inte dig jag säger ja till

Jag säger nog jag för att förnedra mig

Det är inte dig jag säger jag til utan mig jag säger nej til

När jag ser dig så äcklas jag
Jag äcklas men kan inte säga nej

Vet inte om jag dras till känslan av att förnedra mig själv eller till dig

Du är allt jag inte vill ha
Du är allt som jag inte vill va

Skulle aldrig vara vänn med dina vänner
Skulle aldig känna som du känner

Vad är det jag känner?

Bära en känsla av äckel




Fri vers av Pollon
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pollon