Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felaktiga förväntningar

Du bjöd in mig och bad mig att stanna för evigt,
men glömde bort mig så snart du släppt min hand.

Där vid det nedersta trappsteget,
ljög vi för varandra en allra sista gång.

Vi visste båda där och då,
att vi aldrig skulle mötas igen.






Fri vers av clueless
Läst 366 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-13 08:09



Bookmark and Share


    baruk
En smärtsam bild av hur livet kan vara. "Där vid det nedersata trappsteget.." Fint formulerat i sin sorgsenhet.
2009-04-07

    Anonym skrivare
smärta!!
2009-02-15

  Paedur
Smärtsamt och väldigt starkt skrivet. Formatet med fallande, trappliknande, nästan borttynande rader passar så väl in i diktens budskap.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless