Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandra



Älskade finns det tröst,när rosorna slår ut.


Kan vi vandra,kan vi gå.


Sida vid sida och låta våra känslor komma på.


Låta livet vara.




















Fri vers av Fia58
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-20 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58