Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi smakar rök , choklad och stulna kyssar

jag vill vrida dig in och ut på sanningar du aldrig tänkt
älska din knotiga ryggtavla , min nuvarande favoritkonst efter kandinsky
gömma mig i din ointepriterade rytm
och andas din passionerade sårbarhet

jag vill dö ung och
leva länge
rita min egen verklighet på allas era gator ,
vandra från hjärta till hjärta med fjäderlätta steg
som sedan försvinner med nattens mörker

jag vill förverkliga min egen filosofi

att

det finns en kraft
att se vad man vill se , se bortom negativa känslor och tankar
en kraft som gör en oförstörbar
och njutbart tillfredsställd

jag kanske kommer att kalla den gud










Fri vers av blablablalala
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 20:42



Bookmark and Share


    gnupung
Riktigt bra skrivet. Det här var en av de starkaste texter jag läst på länge. Tack. :)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

blablablalala