Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skbgkdffkvjvjjfdjd

waah det finns inget syre mer i luften , till barnskrik motordån och falska skratt stryps jag
har handlöst kastat mitt blödande hjärta till någon
oförmögen att hålla det i sina bara händer
allt är för mycket och varje sekund utan dig är en sekund mer
vill ej bli medlidandeknullad ej heller räddad från mitt eget öde
jag vill bara ha all säkerhet som erbjuds
och skulle gå alla mil för att få den
jag älskar dig , ser du ej det?
hör du ej att vi endast gör det svårt för oss
att vi i protest borde ställa oss mitt i vägen och skrika ut allt hat istället för att sårande spela ut det mot varandra
så många sanningar
så lite tid
och i rädsla förringar vi den yttligare
jag vill ej ha dig för ett skäl
utan för att ha någon
samma sak gäller dig
låt mig ta dig , jag kanske ger dig mig




Fri vers av blablablalala
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blablablalala