Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåster på såren

Det hade varit lättare om du hastigt rivit bort plåstret,

i stället för att sakta dra av det omsorgsfullt surrade bandaget.

Nu lär jag blöda längre än nödvändigt,

för det finns ingen första hjälpen mot brustet hjärta.

Täck bara över mig med ett lakan innan du går,

och glöm för all del inte att fästa en namnlapp på stortån.

Det känns märkligt att vara levande död.






Övriga genrer av clueless
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-17 15:27



Bookmark and Share


    baruk
Du är en mycket driven skribent, det är bara att glatt konstatera!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless