Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du





Var på jorden finns du.

Jag plockar förtvivlat under stenar,finner grus.

Planterar frön och finner grodden.

Jag behöver näring,som växer till en total helhet.

Av att det fanns ett liv.




Fri vers av Fia58
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58