Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan


Du är i tanken,du är i drömmen.

Du låter mig inte vara,så starkt kedjar du runt mig.

Som gåshud rör du mig i kroppen,orkar inte

Du ger mig oslag i hjärtat,söttman av händer,suger brösten och lusten.

Var jag ser i ögonen finns du.

Händer runt min kropp,är som en startande vulkan.

Sprutande,oslagbar så nära.










Fri vers av Fia58
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 21:33



Bookmark and Share


  friheten
fin skriven
2009-04-04

    hver
hver er tilfinningar gjósa
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58