Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sa bara klick

Ofrivilligt, galet, härligt,

fick du munnen min att le'.

Hjärtat bultar rent förfärligt,

kyss mig hel, om jag får be.














Övriga genrer av clueless
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 18:44



Bookmark and Share


  blaite
Kanonersbra
2010-12-29

    baruk
Instämmer med M. Söderberg.
2009-04-07

    sårosa
sööt !
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless