Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte min text....vet inte vem som skrivit den...........men jag känner så starkt för den. En god vän som var min vän sa den här texten till mig....


en vän




Der är inte ... droppens tyngd............som gör hålet i stenen.....


Det är dets eviga..............fallande........





Fri vers av Fia58
Läst 338 gånger
Publicerad 2009-04-17 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58