Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi skulle ju vara vänner

Du ringde häromdan
Glad och andfådd var du
Och berättade att du hade träffat någon

Jag svarade glatt
För vi skulle ju vara vänner
Det hade vi ju bestämt
Vänner gläds åt varandra

Inombords brast något
Vid ljudet av dina ord

Du berättade om hennes svallande lockar,
Finurliga ögon
Och rara personlighet

Ingen av oss sa det högt
Men hon verkade vara allt
Allt det som jag aldrig var


Efter ditt samtal slet jag mitt hår
Jag kastade mitt porslin
Och jag grät hysteriskt

För vi skulle ju vara vänner

Bara
vara vänner




Fri vers av Littlesunshine
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine