Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal från sjukhuset

 

En till pusselbit i pusslet

Isberget är stort där under ytan

Med skarpa stråk av svart

 

Och idag vill jag bara ge värme

Min längtan och lust alldeles oviktiga ovidkommande

Idag är du bara hennes pappa

Och jag är bara din vän

Vill du visa mig hur jag ska sträcka ut handen

så du når den?

 




Fri vers av Princess Charles
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles