Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Om hon ändå vore så jämt..."



en man vars hustru på sommaren blev riktigt pilsk

frågade så

"Vad kan detta bero på?"

dock glad på rösten han var ändå

ty mera han ville ha av denna vara

helst hela året runt

och han undrade så

"Vad kan jag göra för att få ha det på detta viset?"






Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP