Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjaa....ett försök i alla fall....


Barberaren I Sevilla - limerick



en barberare från staden Sevilla

såg ut som en naken gorilla

förutom sin snopp

denna håriga kropp

och där han sig jämt skulle pilla





Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-28 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP