Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade pappa

Min pappa finns inte mer, han försvann för två år sedan.

Att förlora sin bästa vän, sin pappa sin allt är en sorg som är svår att förstå.

Jag trodde att min pappa skulle finnas för alltid, pappor ska alltid finnas.

Vi delade allt, vi hade fritidsintressen tillsammans.

Jag kan fortfarande lyfta telefonluren för att ringa pappa och vilja delge honom något, men jag kommer på att han finns inte här hos mig.

Jag saknar dig så pappa. Men jag vet ändå att vi kommer att ses igen.




Övriga genrer av inglea
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-18 22:08



Bookmark and Share


  Svartsilver
sorg så naken.
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

inglea